"Усі біжать у Zara, а я підтримую український мас-маркет": Джамала розсекретила вартість свого образу

Співачка Джамала стала героїнею рубрики Скільки коштує Look?. Блогер Ніколас Карма зустрівся з переможницею Євробачення 2016 на зйомках шоу 20:23 Жені Яновича, повідомляють Патріоти України.

Джамала, яка незабаром втретє стане мамою, розповіла, що активно підтримує як український мас-маркет, так і люксових українських дизайнерів. «Немає в мене Gucci. Я типу хіпстер. Кросівки Steve Madden, 100 доларів. Усі біжать у Zara, а я підтримую український мас-маркет і такі бренди, як Frolov, Litkovska. Супер класні. Сорочка дві тисячі гривень, сукня стільки ж (від Coosh). Якісний наш мас-маркет. Ти не зустрінеш мене в Yves Saint Laurent чи Valentino. Зйомки для глянцю то ok», — зазначила артистка.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бійці 92-ї ОШБр під Куп'янськом знищили 40 ворожих бронемашин, що атакували українські позиції (відео)

субота, 28 вересень 2024, 23:25

Бійці підрозділу "Ахілес" із 92-ї ОШБр імені кошового отамана Івана Сірка відбили механізовану навалу окупантів на куп'янському напрямку та знищили чи вивели із ладу 40 ворожих бронемашин із 50. Відеозапис із фрагментами бойової роботи українських воїн...

У Росії з'явився новий "Пригожин", котрий грозиться дійти до Москви

субота, 28 вересень 2024, 22:55

У серпні в публічному просторі замиготів глава ПВК Паладін Георгій Закревський, якого називають "другим Пригожиним". Однак навряд чи він або будь-хто інший зараз здатний організувати подібний заколот у країні-агресорі Росії. Про це заявив політолог, до...