Усі, хто не голосував за заборону РПЦ в Україні, – вороги, - Дмитро Ярош

"Усі, хто не голосував за заборону РПЦ в Україні, – вороги. Вони, незалежно від фракцій, сидять у вищому законодавчому органі держави й працюють на Кремль. Роками, вірно, послідовно… Саме ці зрадники були основою широкомасштабного вторгнення у 2022 році, бо ФСБ-ГРУ контролювали велику кількість депутатів і чиновників владної вертикалі", - пише український політик та громадський діяч Дмитро Ярош на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Це дякуючи їм ми тимчасово втратили південь… Ця мерзота зробила все для того, щоб ворожі війська стояли під Києвом, Черніговом, Сумами тощо. Ці воші не дають нам перемогти одвічного ворога й зараз, бо паскудять усе, до чого торкаються.

Ці зрадники й у Путіна вселили думку, що він візьме Київ за три дні. Не вдалося, бо українці – не тварюки й не яничари…

Ми – нація воїнів, найкращих у світі! І генерали в нас – найкращі!

Так. Не вистачає БК, стволів, авіації, великих калібрів, броні, але ворога ми бʼємо гідно. І нам – "не соромно", як казав генерал Залужний!

А у Верховній Раді сидить "меншість" паразитів, які потребують особливої уваги генерала Малюка та його підлеглих. І процес очищення має бути швидким і ефективним, бо Служба безпеки України – одна з найкращих у світі. Це факт!

Тому давайте всі разом бити ворога як на фронті, так і в тилу. Разом – переможемо!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 20 серпня 2024 року - Злий Одесит

вівторок, 20 серпень 2024, 22:45

Сьогодні 20 серпня. Триває 909 доба оборони України проти російської навали. - Небезпечно змінилася ситуація на Покровському напрямку;. - окупанти штурмують Новогродівку, бої за Покровськ та Мирноград можуть розпочатися вже у вересні; . - окупанти прор...

"Вони в принципі не бояться українських військових": Офіцер ЗСУ - про жителів Суджі

вівторок, 20 серпень 2024, 22:17

Цивільні жителі підконтрольної Україні частини Курської області, попри кремлівську пропаганду, яка демонізувала українців, не бояться солдатів ЗСУ. Про це заявив заступник командира 14-го окремого полку ЗСУ Євген Карась, який нещодавно повернувся з Суд...