Усі постраждалі у тяжкому стані: На заводі у Саратовській області РФ прогримів вибух

За даними медіа, троє постраждалих перебувають у важкому стані. Місцева влада заперечила факт вибуху, заявивши про нещасний випадок. У місті Балаково в Саратовській області РФ вдень 19 лютого пролунав вибух. Про це о 14:27 повідомили у телеграм-каналі з місцевими новинами, передають Патріоти України.

"На одному з балаківських підприємств кілька хвилин тому пролунав вибух", — зазначили автори контенту. Зазначалось, що вибухнув газ і без постраждалих не обійшлося.

Вибух у Балаково: кількість та стан постраждалих

У "Балакаво Онлайн" передали, що головна лікарка міської лікарні Надія Крючкова повідомила про трьох постраждалих внаслідок вибуху. Їх було госпіталізовано. "Всім трьом проводиться протишокова терапія", — заявила Крючкова.

Вона зазначила, що впродовж доби постраждалих транспортують авіацією в обласний центр комбустіології. На місце інциденту виїжджали три бригади "швидкої". У госпіталізованих термічні опіки.

Вибух у Балаково: у чому причина

У медіа Baza проінформували, що, за попередньою інформацією, вибух стався через куріння у недозволеному місці. Повідомляється, що хтось курив поряд із вибухонебезпечними балонами. Також у медіа зазначили, що за їхніми даними усі постраждалі перебувають у тяжкому стані в реанімації.

Пресслужба заводу заявила, що причину вибуху встановлять фахівці. "Під час проведення робіт з пробного пуску обладнання ділянки повітророзподільної станції після завершення монтажу під час подачі кисню в трубопровід сталося загоряння всередині засувки з виходом полум'я назовні", — пояснили у підприємстві.

За даними пресслужби, постраждали троє працівників заводу. Вони отримали опіки різного ступеня важкості.

Вибух у Балаково: що каже влада

Місцева влада підтвердила нещасний випадок на підприємстві у Балаково, внаслідок якого постраждали працівники. Водночас інформацію про вибух заперечили.

"За попередніми даними, під час проведення виробничих робіт троє чоловіків зазнали термічних опіків тіла", — йдеться у публікації. Губернатор Роман Бусаргін доручив узяти допомогу постраждалим "під особливий контроль".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...