Усі випускалися невеликими серіями: В Києві помітили раритетні спорткари (фото)

На територію України завезли чотири рідкісних спорткари BMW, які вироблялись у 1990-х роках. Автовоз з раритетами помітили у Києві, передають Патріоти України з посиланням на "Топ Жир".

Вірогідно, всю колекцію набув один поціновувач рідкісних автомобілів. На фото видно BMW Alpina, кабріолет BMW 3 Series E46 Alpina, універсал BMW 3 Series E36 та седан BMW 5 Series E39. Усі ці моделі випускалися дуже невеликими серіями.

Також на автовозі помітили Porsche 911 Carrera RS у 993 кузові, яких було виготовлено близько 1000 екземплярів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Мережі повідомили, що на Донеччині збили рідкісний російський дрон Охотнік, а не Су-25 (фото, відео)

субота, 5 жовтень 2024, 17:05

У небі над Костянтинівкою Донецької області збили не російський літак Су-25, а важкий ударний БПЛА С-70 Охотнік. Про це повідомляє Оперативний ЗСУ у суботу, 5 жовтня, передають Патріоти України. За даними аналітиків, росіяни запустили цей дрон у серійн...

Колишня дружина Тищенка вирушила до Африки з Квітковою та коханою Цимбалюка (фото)

субота, 5 жовтень 2024, 16:57

Колишня дружина скандального депутата Миколи Тищенка бізнесвумен Алла Барановська повернулася в Instagram і похизувалася подорожжю до Африки, передають Патріоти України. Зараз 29-річна Барановська відпочиває у Кейптауні (портове місто на південному зах...