Усім іншим до них далеко: Два знаки Зодіаку мають потужний магічний дар

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, які володіють особливим магічним даром. Про це пише "Експрес газета", передають Патріоти України.

Овен

У Овна дуже сильне енергетичне поле і воля. Цей знак не тільки повністю контролює власне життя, але також здатний підпорядковувати собі інших людей. Цим людям ніколи не вистачає часу, щоб сповільнитися і прислухатися до себе. Через це вогненний характер Овна часто перетворює його енергію з творчої в руйнівну. Щоб керувати своїми магічними здібностями, Овну необхідно навчитися самоконтролю.

Скорпіон

Найсильніша енергетика Скорпіонів змітає все на своєму шляху і буквально трансформує навколишній світ. Представники знака, часто навіть не усвідомлюючи цього, за допомогою своїх магічних здібностей змушують життя текти так, як їм потрібно.

Однак їм, як і Овнам, відчайдушно не вистачає самоконтролю. В одну мить вони можуть зруйнувати все, що так довго будували. Астрологи радять Скорпіону усвідомити свій дар і сприймати його як небезпечну зброю, якою життєво важливо навчитися користуватися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....