"Усміхайтесь та не розумійте": Фаріон видала нову "пораду" щодо спілкування з російськомовними

На думку Ірини Фаріон, російськомовні люди в Україні, в яких не було можливості чути і вчити українську, самі в цьому винні. Щобільше, слід взагалі "перестати їх розуміти". Про це мовознавиця Ірина Фаріон сказала в інтервю на YouTube-каналі "Студія Фаріон", передають Патріоти України.

"Сорі, ай донт андестенд. Май нейтів ет стейт ленгвіч ши із юкрейн. І гоу аут. Просто перестати розуміти, усміхаючись і бажаючи натхнення", – вважає скандальна філологиня.

Нагадаємо, раніше українська мовознавиця та екснардепка від "Свободи" Ірина Фаріон звинуватила військових, зокрема бійців "Азову", через те, що вони спілкуються російською мовою. Вона заявила, що не вважає українцями військових, які не спілкуються українською.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Військовий припустив, коли росіяни готують напад на Харківську область

четвер, 9 травень 2024, 22:30

Росіяни готують напад на Харківську область. Про це в інтерв'ю The Economist сказав командир 92 ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка Павло Федосенко, передають Патріоти України. За його словами, РФ нападе на Харківську область в середині травня. Нині ...

Китайська мафія купила найбільший бордель Європи і поселила у ньому шпигунів - ЗМІ

четвер, 9 травень 2024, 21:50

"Дім розпусти" з назвою Pascha став центром розслідування прокуратури Дюссельдорфа через підозри у зв'язках з контрабандною групою та відмиванням грошей. Як стало відомо Bild, слідство припускає, що китайська банда відмивала гроші через бордель. Найбіл...