"Успешной войнушки у Путина уже не будет, Эрдоган готов "вонзить нож", - блогер Талк

Наступного вівторка, 13 квітня, в німецький Штутгарт летить міністр оборони США, 4-зірковий генерал Ллойд Остін. Там він відвідає штаб Європейського командування ВС США (EUCOM). І це чіткий сигнал Кремлю. Таку думку в своєму блозі в Facebook висловив відомий російський публіцист Сергій Талк, передають Патріоти України та пропонують вам прочитати його допис мовою оригіналу.

Что вы делаете во вторник? А вот министр обороны США четырёхзвёздный генерал Остин прибывает во вторник в штаб центрального командования США в Штуттгарте. Это значит, что Штаты не будут сидеть сложа руки в случае возможной российской агрессии, а будут активно действовать.

Наиболее вероятны массированные поставки оружия и введение бесполётной зоны на востоке Украины. Про флот НАТО тоже забывать не стоит - только турецкий флот в три раза больше Черноморского флота. Эрдоган с удовольствием вонзит нож в и без того израненную спину российского соседа. Совершенно очевидно, что успешной войнушки у Владимира Таврического уже не будет, но объяснить ему это может только лечащий врач.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...