"Успіх білоруської революції лише прискорить вторгнення Росії з подальшим нав‘язуванням гібридної війни", - Сергій Іванов

Навіть якщо протести в Білорусі задавлять, вже очевидно, що цим все не закінчиться.

"Якщо чесно, я не дуже вірив, що це всерйоз та надовго, але недооцінив ані рішучість протестувальників, ні ідіотизм Лукашенко, який вирішив відразу перейти до хардкору", - пише телеведучий Сергій Іванов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Тепер, коли в ментів полетіли не лише слова, а і коктейлі, все набуває іншого змісту. І результати виборів уже не мають значення, адже коли починаються постріли, стає не до процедур.

Сьогодні подивився відео, на якому автомобіль врізається у натовп ментів. По ньому стріляють, але він проривається, підіймаючи їх на капот. Це дуже промовистий момент: коли люди готові на таке, герилья – питання часу.

Як би там не сталося цього разу, Лукашенко – це вже потенційний Чаушеску і швидкість розв‘язки перебуває у прямому зв‘язку з кількістю трупів, які він залишить.

Втечу Тихановської до Литви розцінюю як слабкість і зраду. Ба більше, не дуже зрозуміло, як вона змогла безперешкодно виїхати з оточеного спецназом Мінська. Є питання, погодьтеся.

Ну і головне. На превеликий жаль, успіх білоруської революції лише прискорить вторгнення Росії з подальшим нав‘язуванням гібридної війни і створенням умовної Вітебської народної республіки або кількох. Все лише починається".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...