Успіхи на Донбасі: Полковник ЗСУ розповів, де вдалося просунутися вперед

Останніми тижнями в ЗСУ фіксуються просування в бік Горлівки неподалік Шумів та Південного. Бійці з цього напрямку повідомляють, що з терикону росіян уже вибили, і до міста залишилось 7-8 кілометрів. Про це в щоденному зведенні розповів льотчик-інструктор, полковник ЗСУ в запасі, військовий експерт Роман Світан, передають Патріоти України.

Він пояснив, що українська армія зараз займає висоти в східному напрямку, з яких рухатися і наступати на противника легше. “Імовірно, зараз активізується той напрямок, про який ми говорили. Коли підуть дощі на Донбасі, можна буде рухатися лише по дорогах з твердим покриттям. Оптимально це робити в агломерації Горлівка-Єнакієво, другою може бути агломерація Ясинуватої”, — зазначив Світан.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чому здають Покровськ: як росія веде наступ? - Бутусов

неділя, 1 вересень 2024, 0:30

Що буде, якщо рф захопить Покровськ?

План "Потужні потуги"

субота, 31 серпень 2024, 22:04

До чергового плану Володимира Зеленського, озвученого ним під час прес-конференції, важко висувати критичні зауваження. І не тому, що, як відповів Президент журналістам, критика – це коли "спустили "темники" чи "хтось замовив критику команди Офісу през...