Усунено ще двох високопосадовців: У Росії триває зачистка топвійськових

У четвер, 23 травня в Росії був затриманий начальник головного управління зв'язку ЗС РФ генерал-лейтенант Вадим Шамарін. Крім нього було заарештовано топ-чиновника міністерства оборони, також незрозуміла доля командувача однієї з армій. Про це повідомляють російські джерела, передають Патріоти України.

Затриманим виявився офіцер департаменту із забезпечення держзамовлення Міноборони РФ Володимир Вертелецький. Його підозрюють у шахрайстві в особливо великому розмірі: за попередніми даними, він віддавав вигідні державні тендери бізнесменам з-поміж своїх знайомих.

Також повідомляється про те, що Вертелецький отримав автомобіль та будинок від підприємця, який працює з оборонним замовленням, після чого оформив майно на родичів.

Другим фігурантом виявився командувач 20-ї армії Сухраб Ахмедов. За деякими даними, його тимчасово усунули від командування. Також його вважають винуватцем у загибелі особового складу підрозділу під час побудови під Кремінною у 2023 році.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Надо перейти в позицию жесточайшего наказания": Соловйов заговорив про можливість підірвати дамбу Київської ГЕС (відео)

неділя, 16 червень 2024, 13:42

Головний російський пропагандист Володимир Соловйов запропонував підірвати дамбу Київської ГЕС, щоб затопити столицю України. Радник мера окупованого Маріуполя Петро Андрющенко опублікував відповідне відео з нового шоу пропагандиста. Посадовець зауважи...

Планував зробити репортаж: На Донеччині ліквідували чергового пропагандиста Кремля

неділя, 16 червень 2024, 12:59

Російський пропагандист, кореспондент News.ru Микита Ціцагі загинув у Донецькій області. Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України. За словами редакції російського пропагандистського видання, він нібито загинув під час атаки дронів у район...