"Утричі менше": Експерт розповів про проблеми з резервами окупантів для втримання півдня

Російські окупанти для закриття своїх потреб у людському ресурсі на півдні України мають збільшити свою присутність там до 500 тисяч особового складу. Зважаючи на це, ворогу потрібно десь взяти ще 300-350 тисяч резерву, про що в ефірі телеканалу "Еспресо" зазначив військовий експерт Олександр Коваленко, передають Патріоти України.

Він нагадав, що у 2022 році РФ провела "часткову" мобілізації, в рамках якої набрали 300 тисяч особового складу, тобто, десь по 100 тисяч чоловік на місяць, і при цьому були дуже великі проблеми з їжею, казармами, полігонами, одягом та спорядженням.

"Сьогодні, щоб повністю закрити потреби по Півдню, російському угрупованню потрібно там збільшити свою присутність до 500 тисяч. Тобто, вони повинні зараз туди відправити від 300 до 350 тисяч якогось резерву. Звідки він у них, якщо вони зараз не можуть збирати навіть повноцінно 100 тисяч на місяць?", - зазначив він.

За його словами, Росія може почати мобілізацію або якимось іншим чином почати збирати людей, але цього його не вистачить, щоб вирішити одночасно усі питання в короткий термін. "Росіяни в дуже-дуже непростому становищі і так чи інакше наближаються до свого чергового рішення щодо жесту "доброї волі", - підсумував експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...