Увірвалися до квартири та побили: У Росії підлітки напали на учасника війни в Україні (фото)

В Уссурійську на Далекому Сході Росії підлітки увірвалися до квартири "ветерана СВО" Костянтина Тріфонова, який добровільно пішов воювати проти України, і побили його, вимагаючи борг. Їх затримали та порушили кримінальні справи. Про це повідомляють російські ЗМІ та МВС Росії, передають Патріоти України.

Інцидент стався у районі Добропілля на вулиці Артемівській. Вдершись у квартиру до Тріфонова, підлітки 15-16 років випатрали його гаманець, але нічого не знайшли, після чого вирішили побити окупанта. Бійку зняли на камеру.

Мати постраждалого 32-річного російського бойовика зазначила, що підлітки періодично б'ють її сина, який був добровольцем загону ТІГР і з 2022 року "поїхав у відрядження" в Україну. Повернувся він звідти у лютому 2023 року.

Поліцейські розповіли, що Тріфонов звернувся до них із заявою про крадіжку мобільного, які підлітки забрали із собою після бійки. Конфлікт між ними стався через те, що не повернув їм грошовий борг. Підлітків затримали. Порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 158 КК РФ - крадіжка, вчинена групою осіб за попередньою змовою. Зараз встановлюється ступінь тяжкості каліцтв, завданих російському військовому.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...