Уже наступного тижня відбуватиметься кульмінація проєкту "Кремлівська весна", - Євген Магда

Уже наступного тижня в Росії відбуватиметься кульмінація проєкту "Кремлівська весна", який російська влада реалізовує у кількох напрямках. Її головним проявом стане спалах “побєдобєсія” на 9 травня на тлі інавгурації Путіна на посаду президента РФ. Таку думку висловив виконавчий директор Інституту світової політики Євген Магда в ефірі телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Я думаю, що ця "весна" не закінчиться до червня, тому що на середину червня запланований Саміт миру у Швейцарії. До того часу з одного боку Росія намагатиметься досягнути максимальних успіхів на фронті, що відповідним чином кореспондується з темпами надання Україні американської зброї... А другий момент – спроба дискредитації українського політичного та військового керівництва", - припустив він, навівши як приклад фейк про відставку головкома ЗСУ Олександра Сирського.

Наступним елементом "Кремлівської весни", за словами експерта, буде спроба показати неефективність допомоги Заходу, яку будуть потужно транслювати на громадян РФ, а також на громадян інших країн, щоб зменшити наступну хвилю допомоги Україні від ЄС та США.

"Звичайно, це і дискредитація майбутнього Саміту миру. До цього саміту у мене немає завищених оцінок. А для Росії це неприйнятний сценарій, бо десятки країн мають можливість зібратися та шукати спільну мову про те, як треба поставити РФ на місце та її перемогти", - зазначив Магда.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ніколи не думав, що буду так робити": Киянин під'єднав смарт-унітаз до повербанка через відсутність світла (відео)

субота, 18 травень 2024, 12:59

У Києві місцевий мешканець під'єднав свій електронний унітаз до повербанка у результаті відсутність електроенергії через ракетні атаки російських окупантів по критичній інфраструктурі по всій Україні. Відповідне відео опублікував Telegram-канал "Боже, ...

Обдиралівка з електроосвітленням

субота, 18 травень 2024, 7:49

Відверто з болем. Якби мене хтось запитав, як життя-буття цієї весняної воєнної пори у центрі столиці, де мешкаю вже понад тридцять літ, то я би на це питання відповів словами героїв відеосюжетного анекдоту про хлопчика і його розважливого кота. Там м...