"Уже ніхто не приділяє йому належної уваги": Кримський міст потребує термінового ремонту – партизани

Партизанський рух "Атеш" повідомив у Telegram 8 вересня, що його агент провів розвідку на Кримському мосту і з'ясував, що той потребує екстреного ремонту, передають Патріоти України.

Унаслідок пошкоджень відбувається деградація конструкційних елементів мосту, що призводить до обсипання його окремих частин. "Ставлення до його стану стає дедалі зневажливішим, уже ніхто не приділяє йому належної уваги", – ідеться в повідомленні.

У русі також зазначили, що кількість комплексів протиповітряної оборони у Криму й далі знижується, що робить міст ще уразливішим.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна створила свою високоточну бомбу - Forbes

неділя, 8 вересень 2024, 21:55

Україна готується дати відсіч російським коригованим авіабомбам, які країна-агресор регулярно скидає на українську територію, власними планерувальними бомбами. Про це пише Forbes 8 вересня, передають Патріоти України. Українці мають намір озброїти свої...

Онука Софії Ротару показалася з мамою за кордоном та підтримала творчість брата-втікача (фото)

неділя, 8 вересень 2024, 21:30

Онука співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко поділилася родинним контентом, зазначають Патріоти України. У своєму фотоблогу Соня опублікувала свіже фото зі своєю мамою Світланою. Вочевидь, спільну відпустку сімейство вирішило провести в сонячні...