В адміністрації Путіна був український "кріт": Екс-розвідник поділився деякими цікавими подробицями

Колишній співробітник КДБ СРСР і Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Жирнов заявив, що в адміністрації президента РФ Володимира Путіна працював "кріт". Проте цей український агент, за його словами, давно покинув РФ, передають Патріоти України.

"Коли начальник української військової розвідки Буданов виходить перед журналістами та каже: "У нас є "кріт" у Москві", або коли начальник ЦРУ виходить перед журналістами та каже: "У нас є "кріт" у Москві", я розглядаю це як тролінг, тому що якщо є справжній "кріт", його треба оберігати. Про нього не можна взагалі згадувати, що він є такий. А якщо ви говорите, що він є, значить, вам просто хочеться, щоб путінська контррозвідка ФСБ і ФСБ перестали спати", – зазначив Жирнов в ефірі телеканалу FREEДОМ.

Екс-співробітник Служби зовнішньої розвідки РФ додав, кріт у оточенні Путіна все ж таки був. За його словами, він був співробітником адміністрації президента Російської Федерації, "який зник приблизно у 2018 або 2019 році, а потім сплив десь в Америці".

Водночас Жирнов наголосив, що якщо в адміністрації Путіна і досі є такий агент, то його дуже сильно оберігають і використовують тільки за потреби. "Є навіть статистика, що хороше джерело інформації, яке активно працює, не може працювати більше одного року. Через рік його в будь-якому разі контррозвідка противника вираховує і заарештує. Але буває його можуть використовувати точково. Тобто ось, припустимо, є людина в оточенні Путіна, її можуть використовувати напередодні там засідань якихось дуже важливих, напередодні ухвалення найважливіших рішень", – резюмував розвідник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Протягом кількох крайніх діб почала загострюватись ситуація на Краматорському та Покровському операційних напрямках, й явно не на користь ЗСУ, - Костянтин Машовець

середа, 24 квітень 2024, 9:32

1. Почнемо з Краматорського... Очевидно, командування угрупування військ (УВ) противника "Юг", на напрямку докладання своїх основних зусиль, а це зараз - м.Часів Яр та прилеглі райони, прагне вже найближчим часом добитися більш-менш значних успіхів. На...

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...