В аеропорту Гонконгу відмовилися годувати російських туристів

Недовго російські туристи раділи відновленню авіасполучення з Гонконгом, яке планується в грудні цього року. Ще до того, як туристи почали купувати квитки, їх попередили – теплого прийому можна не чекати. Росіян просто не хочуть годувати. Побоюючись світових санкцій, місцевий кейтеринг порадив гостям з РФ брати судочки з собою на борт. Про це заявили російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Рейси з Москви до Гонконгу з'явилися у розкладі авіакомпанії цього місяця. Ціни на туди і назад в економі з багажем стартують від 64 тисяч рублів (23 тисяч гривень). Час у польоті становитиме від 9,5 до 11 годин, залежно від маршруту.

Весь цей час російські туристи компанії "Аерофлот" зможуть витратити на мрії про обід, оскільки в літаку та аеропорту їх годувати відмовляються. "Інформовані джерела стверджують, що у "Аерофлоту" виникли проблеми з харчуванням на рейсах до Гонконгу, які планують виконувати з кінця грудня. Місцевий кейтеринг нібито відмовляється обслуговувати борти нацперевізника, побоюючись санкцій", – пишуть росіяни.

В РФ вже вигадують альтернативу – пакувати мандрівникам їжу з собою, створити в Гонконгу власну кухню чи надати список із дозволеними продуктами і змусити їх готувати собі перекус самостійно.

Проте не лише це непокоїть туристів. Декому з них спало на думку, а чи не відмовляться в іноземному аеропорту від технічного обслуговування літака, щоб не нарватися на санкції. Питання залишається висіти в повітрі.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...