В Архангельській області РФ розбився приватний вертоліт, загинув депутат путінської партії - ЗМІ

У четвер, 26 вересня, у Архангельській області РФ розбився приватний вертоліт Robinson R44, унаслідок чого загинули двоє людей, один із яких, ймовірно, депутат міськдуми від путінської партії Единая Россия Сергій Сметанін. Про це повідомило російське видання Медуза, передають Патріоти України.

Того дня пропагандистські ЗМІ писали, що гелікоптер, який прямував із селища Бичаче в селище Карандашівська, зник і перестав виходити на зв’язок. У п’ятницю, 27 вересня, російська агенція ТАСС повідомила, що уламки вертольота вдалося знайти. Крім того, на місці аварії було виявлено тіла двох осіб.

Зазначається, що політ, ймовірно, був не узгоджений, у зв’язку з чим порушено кримінальну справу. За даними Медузи, «близькі до силовиків» Telegram-канали заявляли, що на борту були саме депутат Архангельської міської думи від "Единой России" Сергій Сметанін і місцевий бізнесмен Олексій Семенов, якому, власне, і належав вертоліт. Як стверджують канали, Сметанін і Семенов нібито летіли на риболовлю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не ставайте проблемою": Низка республіканців вважає, що Зеленський "припустився стратегічної помилки" - ЗМІ

п’ятниця, 27 вересень 2024, 15:42

Союзники колишнього президента США, кандидата на пост глави держави від Республіканської партії Дональда Трампа гостро сприймають будь-які прояви неповаги до нього, включно з появою українського лідера Володимира Зеленського на заводі в Пенсільванії. П...

Черговий номінант "премії Дарвіна": Окупант зумів врятуватися від FPV-дрона, але все одно щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 27 вересень 2024, 15:18

У соцмережах з’явилося відео з російським загарбником, який зумів врятуватися від FPV-дрона, однак у підсумку став жертвою власної цікавості. Відповідними кадрами поділився у себе у соцмережах український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укра...