"У Башкортостані спалахнули протести, і це почало надихати ряд наших блогерів та експертів. На жаль, безпідставно", - політолог

"В Башкортостані спалахнули протести і це почало надихати ряд наших блогерів та експертів. На жаль, безпідставно. Башкіри є лідерами за протестним потенціалом в рф. Декілька років назад вони організували масштабні екологічні протести на захист своїх символів пагорбів Куштау, які хотіли почати розкопувати на видобуток соди", - пише політолог Віктор Андрусів на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Через екологічний протест сформувались ряд сильних організацій. Але з часом вони пересварилися між собою, хтось приєднався до влади, а хтось як Башкорт пішов в політичну опозицію. Їх розбили і почали репресувати. Тому нові стихійні протести не створюють ніякої загрози путіну.

Я часто пояснюю базові речі про революції в рф. Вони ніколи там не відбуваються знизу. Вони завжди відбуваються через розкол у владі, коли нові лідери опозиції – вчорашні члени влади. Ще рік назад я прогнозував політичне лідерство Пригожина або Кадирова. Останній здувся, а перший влаштував бунт, який налякав путіна до усрачки. Кейс Пригожина доводить мою тезу про революції згори.

Ситуація в рф визріває, але вибухне тільки тоді, коли з'явиться суб'єкт. Кремль це добре розуміє, тому зачищає будь-який натяк на лідерство та інакодумство. Нема суб'єкта – нема революції.

Також потрібно розуміти, що причиною вибуху буде не проблема у війні, а стрімке погіршення соціально-економічного становища. І про це Путін теж знає, тому більшість своїх виступів присвячує внутрішнім питанням. Це означає, що він несе великі витрати не тільки на війну, а й на внутрішню стабілізацію, і таким чином все більше входить в пастку радянського союзу, коли рано чи пізно тягнути все не вийде. Тому я вже писав санкції дуже важливі для цього".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...