"У Броварах і Кагарлику все нормально, а от волонтери і музейники - "підозрілі" елементи", - Сергій Притула

Чи складна у нас зараз ситуація? Радше – закономірна!

"А чого всі такі незадоволені правоохоронними органами? Все ж правильно робиться! Як то кажуть, вірним шляхом ідемо. Хто у нас найнебезпечніший злочинець? Правильно! Працівник музею Гончара. Дуже небезпечна особа. Що він там собі планує, коли на картини дивиться? Не зрозуміло і не відомо!", - пише волонтер та шоумен Сергій Притула на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Тому туди і пішли. А ще ці кляті співробітники з Центру Довженка. Немає гірших злочинців для держави, ніж працівники кіноархіву. Що вони там у себе архівують? Ага… Тому і туди пішли.

Волонтери, музиканти, артисти, музейники – все це дуже підозрілі елементи супільства, за яким треба дуже пильно дивитись.

А в Броварах все нормально –– там півсотні тітушок мирно стріляють з помпових рушниць посеред міста. Я думаю, що то було під контролем. Ну не могли ж вони ось так просто, безконтрольно ходити натовпом зі зброєю з самого ранку. Тому спокійний.

І в Кагарлику мабуть все нормально, з ким не буває, все під контролем. Заступник заступника міністра МВС взяв під контроль. І наркорозбоки балканської мафії в Києві це теж нормально, все під контролем. Поліція уважно стежить за розвитком подій.

А музейники, курва, дуже підозрілі. Дивіться не переплутайте. Чи потужний міністр Аваков? Так. Хіба ви самі не бачите? Чи складна у нас зараз ситуація? Радше – закономірна!

Хороша погода сьогодні у столиці. Як писали колись малолітки в статусах у забороненій соцмережі: "Люблю дождь, в нем можно спрятать свои слезы".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...