В деяких офісах України вже порахували відкати від транзиту російського газу, - Ганна Гопко

Народна депутатка VIII скликання, голова Комітету ВР у закордонних справах VIII скликання, голова правління ГО "Мережа захисту національних інтересів "АНТС" Ганна Гопко зазначила, що транзит російського газу є продовженням стратегічної корупції, передають Патріоти України.

"Під нібито азербайджанським газом хочуть продовжити контракт, щоб забезпечити подальший транзит російського газу. Сподіваюся, що очільники України усвідомлять, що транзит російського газу є продовженням стратегічної корупції, яка в умовах російського геноциду є способом відновлення "руского міра" і його впливу. Газпром потрібно добити. Росія зараз слабшає, і це наша можливість", - наголосила Гопко.

За словами голови правління ГО "Мережа захисту національних інтересів "АНТС", Україні слід займати жорстку позицію і чітко розуміти, що є троянські коні Кремля і Китаю в ЄС та НАТО, які сприяють вісі зла. "Категорично не можна допустити, щоб хтось заробляв на відкатах через схеми. Дуже важливо не піддаватися різним псевдоаргументам, чому ми маємо продовжувати транзит нафти чи російського газу. Ми можемо вижити без російського газу. Україна має поставити крапку на цій російській залежності. Можливо, вже в деяких офісах України рахують відкати, які можуть отримати. Від нашої принципової позиції залежить наша адвокація і серйозність намірів з ЄС", - додала Гопко.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій 10 вересня 2024 року - Злий Одесит

вівторок, 10 вересень 2024, 22:18

Сьогодні 10 вересня. Триває 930 доба оборони України проти російської навали. Гойдалки, які породжують хвилі паніки: яка ж ситуація з Водяним і чим загрожує захоплення цього населеного пункту Вугледару, та просування росіян в Гродівці — що не так із ма...

Бригаду, що працювала, накрило гарячим газом: На заводі в Нижньому Тагілі пролунав вибух (відео)

вівторок, 10 вересень 2024, 21:15

В одному з цехів «ЄВРАЗ Нижньотагільський металургійний комбінат» у Нижньому Тагілі через порушення правил охорони праці сталося загоряння колектора природного газу доменної печі. Гарячим газом накрило бригаду, один із робітників помер. Про це повідомл...