"У Донецьку та Луганську майже немає окупаційних військ": Жданов пояснив "дивний феномен"

На сьогодні відомо, що і в тимччасово захоплених Донецьку та Луганську російських окупаційних військ практично немає. Про це військовий експерт Олег Жданов розповів на своєму Уoutube-каналі, передають Патріоти України.

За його словами, вся справа у тому, що в містах практично неможливо утримувати війська. Зокрема, в окупованому ще 2014-го Донецьку.

"В Донецьку води нема. Там ЖКГ не працює практично. Відповідно - війська треба годувати, поїти, обігрівати. А для цього мають бути житлово-комунальні умови. Відсутість води, перш за все, веде до появи епідеміологіної обстановки або її погіршення - до різкого погіршення", - наголосив Жданов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...