"В ефірі телеканалу "Київська Русь" один з "Кроликів", Володимир Мойсеєнко, сильно обурювався "нав'язуванням" української мови українцям в державі Україна", - політтехнолог Голобуцький

Не те щоб Мойсеєнко ніколи не розмовляв солов'їною, але він впевнений, що раніше вона була "краще".

"Вчора в ефірі телеканалу КРТ ("Київська Русь") один з "Кроликів", Володимир Мойсеєнко (тонший і довший), сильно обурювався "нав'язуванням" української мови українцям в державі Україна", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Абсолютно негативное, конечно [ставлення до українізації]. Нельзя насаждать культуру насильно, это неправда. Нельзя этого делать. Тем более, такой народ, как украинский, в общем-то, испокон веков свободолюбивый народ. Нельзя этого делать, потому что возникает только неприятие, только достигают обратного результата, отторжения. И когда заставляют – нельзя заставлять, создайте условия, сделайте так, чтобы это было красиво, чтобы самому захотелось. Я, допустим, преподаю в университете культуры, я с удовольствием со студентами, которые говорят на украинском языке, я с ними говорю на украинском языке. У меня нет никаких проблем, словарного запаса достаточно, я вырос в Киеве, я учил украинскую мову, еще правильную. Я с удовольствием это делаю, но когда меня заставляют, у меня возникает: «Почему?», - заявив Мойсеєнко.

--
Тут просто скарбниця перлів. І українська мова тепер "неправильна" - бо "правильна" була за часів СРСР. І Українську українцям в Україні "нав'язуть", "змушують" до неї. А вона "не красіва" і її "кролю" "не хочеться".

Те, що тваринка з "цінним хутром і 3-4-ма кілограмами дієтичного легкозасвоюваного м'яса" ВИКЛАДАЄ В УНІВЕРСИТЕТІ, при тому університеті КУЛЬТУРИ - окремий перл і феєричний фокус. На тлі цього зверхня констатація "кроля", що він може навіть з україномовними українськими студентами українського вишу іноді навіть може говорити українською, - таке, дрібничка".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...