В Енергодарі партизани перетворили на "хороших руzzких" ще кількох окупантів


В окупованому Енергодарі, де розташована Запорізька АЕС, ліквідовано та поранено російських загарбників, адже місто не приймає окупантів. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України.

Загалом в міську лікарню доставлені дев’ять окупантів із пораненнями різного ступеня тяжкості. Один із них у реанімації. Ще кільком росіянам медична допомога вже не знадобилась через передчасну смерть.

Керівник Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух у прямому ефірі телемарафону Freedom розповів про протиправні дії рашистів на території Енергодару. Так, на території АЕС окупанти розміщують свою військову техніку, не усвідомлюючи наслідки таких дій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топокупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...