"В феврале Зеленского ждет резкое падение", - блогер

Для українських виборців зачаровуватися новим президентом - норма. Розчаровуватися - теж.

"Хорошая картинка из опроса "Деминициатив". Она показывает то, о чем я часто пишу у себя в Телеграме. Для украинских избирателей очаровываться новым президентом – норма. Разочаровываться – тоже", - пише Роман Шрайк на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"На графике синим отмечен процент тех, кто считает, что дела в стране идут в правильном направлении. Дополнительно я выделил участки взрывного роста числа оптимистов сразу после выборов.

И у Ющенко, и у Януковича, и у Зеленского эти скачки похожи. Другая картина только у Порошенко, который победил в условиях начавшейся войны. А войну, конечно, правильным направлением мало кто считает. Такой взрывной рост рано или поздно (я считаю, что в феврале) сменится резким падением. Это менталитет, его изменить сложно. А вот каким будет падение – посмотрим".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дипломат Чалий спрогнозував, як може завершитися війна Росії з Україною

субота, 27 квітень 2024, 21:45

Дипломат Валерій Чалий вважає, що російсько-українська війна завершиться на умовах, які будуть досягнуті на полі бою, передають Патріоти України. "Зараз і у 2022-му році Росія намагалась підірвати внутрішню ситуацію в Україні. Нічого не змінилося з час...

Росіяни захопили Бердичі та вивісили триколор, - DeepState

субота, 27 квітень 2024, 21:02

У суботу, 27 квітня, російські терористи захопили Бердичі Донецької області. Про це повідомляє DeepState, передають Патріоти України. "Росіяни захопили Бердичі, вивісивши на західних околицях села свою ганчірку. Бої на захід від Бердичів тривають. Сили...