"У головах керманичів Зе-команди нема ніякої військової загрози з боку РФ, є "договірний матч", імітація військової загрози", - Дмитро Вовнянко

"Помилуйтеся. Це говорить ведучий (за іншими даними - ідеолог) президентського телеканалу "РАДА". Власне, практично те саме говорять голова РНБО Данілов, голова фракції "служок" Арахамія, голова МЗС Кулеба, і навіть особисто президент Зеленський", - пише блогер і журналіст Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:
"Розумієте, ніхто з них не боїться, що Росія може напасти і що тоді їх за отакі заяви оскаженілий натовп посто порве. Вони всі переконані що війни не буде. Що їх може так переконати? Тільки гарантії з Кремля.
Бо повторюю в головах керманичів ЗЕкоманди нема ніякої військової загрози з боку РФ, є "договірний матч", імітація військової загрози, організовна Єрмаком і його московськими друзяками.

Мета "договірного матчу" очевидна і її озвучив нардеп-служка Мазурашу - залякати українське суспільство і примусити його відомвитися від закріпленого в Конституції курсу в НАТО. А ще - примусити Європу запустити "Північний потік-2" в супереч законам ЄС, постійною накруткою цін на газ через воєнну істерію. В Москви бажань не бракує.

Єдине лихо, Офіс президента може вірити у що хоче, а Москва може почати вторгнення попри будь-які обіцянки. Для них обдурити банду Зеленського не гріх, а форма героїзму. А що Зеленський, Єрмак, Данілов та Петров тремтітитуть, спостерігаючи, як ОПУ оточує пара мільйонів українців... А Кремлю хіба не пофіг?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, — карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...