В Індії слоненя розігнало пікнік і відібрало їжу у відпочивальників (відео)

Бабло ніяк не хотів йти з місця "злочину" і повертався до їжі кілька разів. Він навіть зміг пару раз вирватися, коли його за ланцюг тримала значна група чоловіків.

Поява слоненяти на прізвисько Бабло на пікніку стала великою несподіванкою для відпочиваючих. Незважаючи на те, що тварина була невеликих розмірів, люди переполошилися і стали кричати, передають Патріоти України.

І поки люди панікували, слоненя спокійно стояло на килимку і пригощалося. У якийсь момент під крики відпочиваючих його вдалося відвернути, але маленький слон знову повернувся і спробував пригоститися.

Курйозна ситуація сталася в тигрячому розпліднику Сімліпал в індійському штаті Орісса. З'явилися кадри, як Бабло поїв майже всю їжу, яка була у відпочиваючих.

Працівники розплідника зізналися, що таку витівку Бабло вчинив вперше, настільки його заманив запах їжі. Через це слоненя втікло від супроводжуючих, і в буквальному сенсі увірвалося на килим для пікніка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.