В інтерв'ю найцікавішими були не слова: У Путіна явно паралізувало як мінімум ліву губу з частиною щоки (відео)

"В Путіна явно паралізувало як мінімум ліву губу з частиною щоки: половина рота не рухається в процесі вимовляння слів, чітко чутно, як він шепелявить, бо не може ворухнути губою для ясної вимови", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Якщо це двійник - нічого критичного, поки виставили на зміну, далі замінять цілим. Але якщо це оригінал - це цікавий знак для російських еліт, які щодня втрачають мільйони на розв'язаній Путіним війні (і на погрозах путінського оточення Європі "ядерним попелом"). Але і для наших союзників теж важливий знак.
Якщо перевірки відповідних служб країн НАТО підтвердять, що це таки оригінальний Путін, інсульт і його наслідки дуже швидко буде вписано в план дій. І буде зроблено поправку на це в тактиці розгрому Росії. Можливо, сьогодні був знак, що війна завершиться навіть швидше, ніж сподіваємось ми і союзники".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...

Через антивоєнний значок: У Росії "герой СВО" погрожував застрелити перехожого (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 13:43

Російські воєнні злочинці, які повертаються додому з війни проти України, продовжують тероризувати вже власних співгромадян. Так, у місті Іваново один із так званих «героїв СВО» влаштував місцевому жителю справжній допит під дулом пістолета, погрожуючи...