"У Кремлі вважали б поганим тоном не збрехати бодай у чомусь про країни Балтії чи про Україну", - політтехнолог Голобуцький

"Путін безсоромно збрехав щодо латвійської медицини: "там навіть МРТ нема". Це він про Латвійський центр інфектології в Ризі. От тільки ЛЦІ - це просто один з чотирьох стаціонарів Клініки невідкладної медичної допомоги і прийому пацієнтів. І туди відправляють на стаціонар тільки після повного обстеження в Клініці - від тестів на корону до того ж МРТ", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Зрештою, гляньте на фото: це власне от про цей рівень медицини Путін ляпав "навіть МРТ нема". Особисто мене зачепила довга ланка розеток, в кожну з котрих ввімкнуто якийсь медичний апарат, а не телевізор чи чайник. Але ж це Путін: в Кремлі вважають поганим тоном не збрехати бодай в чомусь про країни Балтії чи про Україну. Ну, не люблять нас в Кремлі".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...