У Кремлі зрозуміли, що втрата Донбасу українське суспільство вже практично не лякає і вдалися до нових методів, - політтехнолог Голобуцький

"Кремль змінив аргументи в психологічній війні: тепер замість "Донбас ніколи не повернеться" залякують "Росія завоює всю Україну, захищаючи громадян РФ на Донбасі", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Кремлівська пропаганда тепер підключила всі доступні інструменти для озвучення погроз "почати повноцінну війну", від заступника голови адміністрації Путіна і до втікача Азарова: "Хотя там заявляют, что война может начаться только как ответ на какую-либо агрессию со стороны Республик, на самом деле украинские власти уже давно подумывают, чтобы совершить что-то в духе войны за Нагорный Карабах. Попытаться военным кулаком разгромить Республики и захватить их. Но в Киеве забывают, что украинская граница - это три тысячи километров границы с Россией. Там забывают и о том, что Россия раздала более 300 тысяч паспортов в ЛДНР. И поэтому это не просто конфликт в Донбассе, КИЕВ НАРЫВАЕТСЯ НА СЕРЬЁЗНЫЙ ОТВЕТ СО СТОРОНЫ РОССИИ, которая будет защищать и сами Республики, и находящихся там российских граждан".

--
В Кремлі зрозуміли, що втрата Донбасу українське суспільство вже практично не лякає. Хоча влада України практично не змінила риторики, громадянське суспільство за 7 років війни змінило пріоритети.
Для більшості громадян України окуповані райони Донбасу за 7 років стали просто обтяжливим моментом, максимально далеким від їхньої реальності. А активніша частина суспільства паралельно з роздачею окупантами російських паспортів (котрих за різними даними вже від 420 до 600 тисяч) переорієнтувалась на повернення тільки територій колись при нагоді. Тобто, також вже не вважає дієвим аргументом погрозу кремлівської пропаганди "Донбас ніколи не повернеться в Україну".
Тож тепер Кремль перейшов в своїй риториці до залякування України ймовірною втратою всіх територій і знищенням українського суверенітету як такого "в ході захисту громадян РФ від Америки". Відповідно, всю розгорнуту пропагандистську кампанію дійсно є підстави вважати суто психологічною атакою, а не підготовчим етапом реального масованого нападу".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...