У Латвії попередили "русскомірцев": Якщо на Новий рік не відірвуться від бою курантів Кремля і Путіна, то будуть покарані

"В Латвії попередили "русскомірцев", що ніяк не відірвуться від бою курантів Кремля і Путіна, що за демонстрацію цього вони будуть покарані", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Не знаю, наскільки це реально в них з правової точки зору. Хоча цілком можна встигнути встановити спеціальною інструкцією "дозволений час для звукових та візуальних ефектів святкування - з 23:50 до 00:15 за місцевим часом", скажімо - отже, "московський новий ґод" о 23:00 за місцевим часом автоматично опиниться поза дозволеними межами без "дискримінаційних уточнень". Але ідея за сучасних воєнних реалій більш ніж актуальна.

До речі, в Латвії (як і в Литві,і в Естонії, і в Польщі...) реалії теж зараз цілком собі воєнні: так, по них не прилітає поки, але вони як джерело критично важливих постачань беруть участь в протистоянні російському агресору. І в них на кордоні зараз накопичується окреме російське угруповання.
Для нас подібне обмеження теж було би актуальне. Адже що може бути менш доречним під час війни і більшою демонстрацією колаборації з ворогом, ніж прилюдна солідарність з його культурними, соціальними і політичними установками. Якщо в нас карають за аквафреш і колорадку, за портрети Кірілла і Путіна, за російські пісні - то "Новий ґод па Масквє, с курантамі" теж має бути караний.
В тому числі і "святкування в приватному режимі" - це не той випадок, коли "дома можуть хоч за китайським". "Я чув/ бачив, як сусіди слухали привітання Путіна і кричали "Ура! С новим ґодом!" о 23-й" - цілком годяща підстава повідомити до СБУ. Бо ті, що святкують з Путіним, спокійно зливатимуть і інформацію про прильоти (тим більше якщо платно), і стратегічні дані, і підключаться до кремлівської пропаганди за скромну копієчку. Варто превентивно перевірити".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 травня. Час на щастя пекти домашню здобу. Не позичайте цього дня та не просіть у сусідів хліба-солі

неділя, 19 травень 2024, 7:05

Православна України церква 19 травня за новим стилем вшановує пам'ять священномученика Патрикія Пруського, єпископа Іоанна Готського і мученика Калуфа Єгиптянина. За старим стилем сьогодні вшановують праведника Іова Багатостраждального. . Наші пращури...

Вночі БПЛА атакували НПЗ під Петербургом та НПЗ і військовий аеродром в Краснодарському краї Росії

неділя, 19 травень 2024, 6:56

У Росії ще одна неспокійна ніч, пишуть про атаки безпілотників . Російські Telegram-канали повідомили, що у Слов'янську-на-Кубані пролунали вибухи і почалися пожежі на НПЗ. . Вказується, що регіон пережив атаку безпілотників. Один із них упав на тери...