У Мелітополі та Токмаку за дивних обставин померли організатори "виборів" Путіна

У тимчасово окупованій Запорізькій області сталися дві смерті організаторів виборів "путіна". Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України.

Смерті сталися в Мелітополі та Токмаку. "Помер чоловік 42 років, член однієї з дільничних виборчих комісій. Причина смерті – раптовий серцевий напад. 56-річну жінку вбили біля її будинку – розбили голову. … вона дуже допомагала з організацією виборів", - пишуть росЗМІ.

ФСБ розслідують "інцидент" і навіть дають рекомендації щодо правил безпеки для членів виборчих комісій та учасників усіх процесів, пов'язаних із так званими виборами на окупованих росіянами територіях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 червня. Лук'ян Вітряк може надути дівчатам хорошого нареченого

понеділок, 3 червень 2024, 7:05

3 червня за новим календарним стилем (16 червня - за старим) - день пам'яті мучеників Лукілліана та інших. У народі день прозвали Лук'ян Вітряк. Цього дня за старим календарним стилем згадують рівноапостольних царя Костянтина і матір його царицю Олену ...

Справжні московські біси: Як росіяни катують українських військових, які потрапили в полон на Харківщині (відео)

понеділок, 3 червень 2024, 0:55

Окупанти захопили в полон українських військових на Харківському напрямку і знущаються з безпорадних. Про це повідомляє телеграм-канал БУТУСОВ ПЛЮС. . "Невиліковно хвора нація, яка сама знімає свої воєнні злочини. Так російські виродки знущаються з ук...