"У мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням", - нардеп Железняк

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України.

"Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Тут, увага, ніхто не знає фінального рішення. Але є відчуття що це буде:

1) зміни по Кабміну: 3-4 міністра, серед яких навіть два віце-премʼєра.
2) Гепрокурор (ось тут я досі не впевнений, що прям на наступному тижні).
3) Звільнять члена/ів Рахункової палати.
4) Можливо, ще пару позицій.

Плюс до цього, треба буде зробити певні переміщення на ці відкриті вакансії серед теж наявних міністрів", – написав нардеп.

Железняк зауважив, що не факт, що усі призначення відбудуться саме на наступному тижні. "Ще раз, остаточного рішення по конкретним прізвищам немає, тому може перебратися ще. Але точно якийсь кадровий пакет буде”, – стверджує нардеп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топокупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...