"В мене українське коріння, ти вбивав моїх родичів": У РФ учасник СВО зарізав співмешканку через те, що вона... "образила Путіна"

У російському місті Астрахань учасника війни з Україною засудили до 9,5 років колонії за вбивство співмешканки, яка "образила Путіна". Про це пише російський Telegram-канал ASTRA, передають Патріоти України.

"Суд засудив Івана Полуніна до 9,5 років колонії суворого режиму за вбивство екс-партнерки, з якою у чоловіка була спільна 13-річна дочка. Вона перебувала у квартирі під час вбивства своєї матері. Чоловік відвіз дівчинку до готелю, після чого повернувся, щоб розчленувати тіло та сховати останки", – йдеться у повідомленні.

За версією слідства, вбивство сталося через те, що під час сварки жінка стала ображати російських військових та Путіна. Вона повідомила, що має українське коріння і багато родичів з України, а російські військові вбивають її рідних. Це, за словами Полуніна, спровокувало його. Він узяв ножа і завдав жінці кілька ударів. Пом'якшувальною обставиною суд назвав його участь у війні проти України.

Раніше Полуніна було засуджено за злочини, пов'язані з наркотиками, але отримав помилування і у квітні 2023 року вирушив на фронт, де отримав контузію. На початку 2024 року повернувся додому.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Путіна вибір невеликий: або принизити главу Чечні, або… себе особисто, - журналіст

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 21:44

"Рамзан прилюдно пообіцяв помститися двом дагестанцям та інгушу: депутатам Держдуми РФ Різвану Курбанову та Бекхану Барахоєву, а також сенатору Сулейману Керімову, який у цій компанії — справжній селебріті: зустрічався із ведучою Тіною Канделакі та бал...

Влада ЄС вперше видала візи групі російських дезертирів

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 21:30

Влада ЄС вперше видала візи цілій групі російських дезертирів. Вони вже подали запит на притулок у Франції. Про це у п’ятницю, 11 жовтня, повідомила російська служба BBC, передають Патріоти України. Зазначається, що серед отримувачів віз один брав учас...