"У Москві останніми днями стало на диво багато "бавовни". Жителі російської столиці починають розуміти, як це - жити під час перманентної тривоги", - Голобуцький

"Сезон цвітіння «бавовни» в російській столиці розпочався. Щоб побачити красу просто загугліть: «пожар москва» та перегляньте (можна через VPN) новини з російської столиці за декілька останніх днів). В москві останніми тижнями стало на диво багато «бавовни». Жителі російської столиці поступово починають розуміти, як це – жити під час перманентної тривоги. А усвідомлення, що загорітися може будь-коли, будь-де, і будь-що, не додає впевненості в майбутньому", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Навіть, якщо брати до уваги виключно найближчі пару днів, московські новини дають чимало простору для фантазії. Перший день листопада розпочався з новини про пожежу на ніколо-хованському будівельному ринку. Займання відбулось в одному з торговельних наметів та швидко розповсюдилось далі.
Як розповідають свідки, події передував славнозвісний «хлопок», після якого з’явились клуби диму. Затим вогонь швидко охопив одразу три павільйони.
Наступного дня – 2 листопада, на балаклавському проспекті прямо на проїжджій частині загорілась автівка. До приїзду пожежників та ліквідації займання, рух проспектом було повністю перекрито.
Лише за декілька днів пожежі на великих ринках, в ТРЦ та адмінбудівлях. Горять машини та склади. Про невеличкі «бавовни» обережно повідомляють росзмі.
До необережного паління, та кавопиття додалася ще аномальна спека. Вирішили заморозити Україну, ну то хай гріються тепер)".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Коли вам вчергове напишуть, що є план завершення війни літом 2024-го, восени 2024-го чи 2025 року, - вам напишуть свідому неправду, - експерт

неділя, 28 квітень 2024, 0:00

"Знову нагрібає хвиля про перемовини, примушення до миру й оце усе. Тут і Макрон із його розміщенням військ, і американська допомога, і нескінченність російських ресурсів, і Трамп — усе до купи. Тому варто все ж знову нагадати кілька очевидних речей", ...

Україна втратила вікно можливостей, щоб убезпечити себе від агресії РФ, - Портников

субота, 27 квітень 2024, 23:15

Журналіст Віталій Портников вважає, що Україна могла убезпечитися від агресії Росії в період 1991-2001 рр., проводячи політику євроатлантичної інтеграції, передають Патріоти України. "Історичний досвід Росії доводить, що російська влада може переформат...