У МВС України пояснили, навіщо Шойгу терміново літав у Мінськ до Лукашенка

На думку радника міністра внутрішніх справ Вадима Денисенка, це може бути психологічною операцією проти України. А також підштовхуванням білоруського диктатора Олександра Лукашенка до конкретних дій у підтримці війни проти України. Про це Денисенко сказав в ефірі національного телемарафону.

За його словами, ймовірно, сторони обговорили ще масштабнішу розконсервацію білоруських озброєнь та передачі їх Росії.

"Тому що, починаючи з червня, одним із головних постачальників зброї для Росії стала Республіка Білорусь", ‒ зазначив Денисенко.

Він також звернув увагу на те, що росіяни збільшують своє угрупування в Білорусі, але говорити про ударне угрупування і готовність повторних наступальних дій РФ з цього боку поки немає причин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...