У небо піднявся 70-метровий вогняний стовп: На Харківщині стався вибух на газопроводі (відео)

У четвер, 18 квітня, у Харківській області стався вибух на газогоні, після чого спалахнула пожежа у 70 метрів заввишки. Про це повідомили в Харківській обласній військовій адміністрації, передають Патріоти України.

Там зазначили, що вибух на трубопроводі не пов’язаний з військовими діями. Обійшлося без постраждалих. В ОВА пообіцяли надати подробиці згодом. "Подія не пов’язана з бойовими діями. Постраждалих немає. Обставини, деталі з’ясовуються", - йдеться у повідомленні пресслужби.

Як пишуть місцеві пабліки, там, де вибухнув трубопровід у радіусі 40 метрів плавиться асфальт, а висота вогневого стовпа сягає 70 метрів. Водночас у "Нафтогазі" повідомляють, що дійсно сталась аварія на газопроводі у Харківській області, однак вона не вплине на газопостачання споживачам.

"Технологічна аварія з пожежею сталася на межі балансової приналежності газопроводу Укргазвидобування та Оператора ГТС України", - зазначили у пресслужбі. У компанії наголосили, що ситуація під контролем. Зараз вживаються заходи з ліквідації аварії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Красунчик коштує 8,5 млн: В Україні помітили новітній суперкар Mercedes (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:43

В Україні нещодавно помітили суперкар Mercedes-AMG GT63 – ціна на автомобіль в Україні стартує від 8,5 мільйонів гривень. Фотографії опублікували на Instagram-сторінці supercars_ua, передають Патріоти України. Варто зауважити, що Mercedes-AMG GT63, вип...

Вічний Мамин День

середа, 1 травень 2024, 13:36

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу...(Перепрошую, друзі, ніяк не можу розвернути по горизонталі цю свытлину). . Юв...