У нього давно важкий період: Астролог назвала ймовірні причину і дату смерті Дмитра Медведєва

Відомий астропсихолог Валентина Віттрок передбачила найближче майбутнє для пішака Кремля Дмитра Медведєва, який останнім часом став все частіше з'являтися на публіці. Валентина стверджує - чекає його не дуже приємний результат, передають Патріоти України.

"Не можна виключати і ймовірність суїциду, про першу спробу якого нещодавно повідомляли ЗМІ. Якщо вірити їм, в той раз заступник голови російського Радбезу на грунті зловживання спиртними напоями написав масу прощальних передсмертних записок і збирався з доброї волі піти з життя, але його вчасно зупинили. Проте, якщо виходити з гороскопу Медведєва, подібну спробу він може повторити, і на цей раз – більш вдало. Про це говорить проходження по будинку смерті Медведєва Південного місячного вузла і напружений аспект Урана до Марса зі знака Тельця, що знаходиться там же", - передає ТСН слова Валентини Віттрок.

Експерт стверджує, що напружений аспект в будинку смерті в натальній карті Медведєва передбачається вже зовсім скоро - 29 липня 2022 року.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Частина правлячого РФ класу робить усе для того, щоб Шойгу в новому уряді Путіна не було - Петро Олещук

четвер, 2 травень 2024, 11:45

Політолог Петро Олещук в ефірі Radio NV припустив, що в Росії відбудуться кадрові перестановки в керівництві країною-агресором, зокрема диктатор Володимир Путін на тлі своєї «інавгурації» може позбутися міністра оборони РФ Сергія Шойгу, передають Патрі...

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...