"У нього ідея фікс": Жданов спрогнозував, чи збирається Путін знову наступати на Київ з Білорусі

Російський диктатор Путін, ймовірно, знову повернувся до ідеї нового наступу на Київ і може направити свої війська через Білорусь. Про це заявив військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

"Путін досі так і не змінив своїх стратегічних планів цієї військової кампанії - повне поглинання України. Він сподівається за рахунок масової мобілізації втілити свою ідею фікс", - заявив він.

При цьому Жданов зазначив, що ситуація сильно змінилася. "ЗСУ сьогодні розгорнуті і мають бойовий досвід. Ми нарощуємо систему оборони на територіях північних і північно-західних областей. Ми готові до зустрічі ворога з цього напрямку", - сказав експерт.

За його словами, Лукашенко буде сприяти Путіну і надавати необхідну інфраструктуру росіянам, проте свою армію постарається на війну не пускати. "Якщо Лукашенко віддає наказ військам йти вперед, то з цього моменту вся армія Білорусі переходить у підпорядкування Об'єднаного штабу Союзної держави. Тобто він фактично втрачає управління над армією, що для нього критично. Він надаватиме боєприпаси, зніматиме зі зберігання техніку, забезпечуватиме всю інфраструктуру. Все буде як у березні-квітні, поки війська РФ не втекли з-під Києва, але білоруські військові брати участь у цьому шабаші не будуть", - додав Жданов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Нічні відьми" ХХІ століття: Україна переробляє легкомоторні літаки на безпілотні бомбардувальники та важкі дрони-камікадзе далекої дії (фотофакти)

субота, 27 квітень 2024, 8:15

Корисне навантаження таких БПЛА в рази більше ніж у Шахеда-Герані, а радіус польоту співставний з ірано-російськими дронами. Мова йде не про одноразові дрони-камікадзе, адже конструкція літака дозволяє здійснювати неодноразове скидання бомб. Про це ж с...

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...