У нього своя "йолка": Зеленський визначив найважливіший свій обов'язок у теперішні тяжкі часи

Президент старанно уникає будь-якої взаємодії із неприємною реальністю.

"Зеленський визначив найважливіший свій обов'язок в теперішні тяжкі часи: зняти суперський відосик до Нового року! З цілих чотирьох локацій формує картинку (Михайлівська, Софійський собор з йолкою, Банкова і Маріїнський)! Досі дознімає дублі, аби все було ідеально!, - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Власне, це те, про що я не раз писав: переведення всієї діяльності президента в симулякри. Відеоформат взаємодії з суспільством - але десь в інакшому просторі, поза цією реальністю з її реальними проблемами.

Тому "там" в Зеленського все добре, погані покарані, хороші хлопці заохочені. Але все це не має жодного стосунку до того, що відбувається "тут", в реальному житті. Однак проблема в тому, що для певної частини громадян видовищність і позитивність відеопривітання стане визначальним чинником для підтримки Зеленського мінімум ще на кілька наступних місяців".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про Харківський операційний напрямок... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:03

Там, судячи зі всього, наступає досить цікава фаза "большого российского наступления на Харьков". . 1. На Вовчанському напрямку ситуація залишається достатньо складною. Будь-які твердження про, нібито, її "повну стабілізацію" явно передчасні... . На...

Хто такий Кірющенко, який заробляє мільярди на блекаутах, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 17 травень 2024, 0:30

"Друзі та куми Зеленського та "Кварталу" стають мультимільйонерами під час війни. Їх уже не хвилює ані те, що країна тоне у крові, ані прямі заклики державного секретаря США Ентоні Блінкена припинити займатися корупцією, бо це руйнує військові спроможн...