В Офісі президента розмірковують про звільнення генпрокурора Костіна, - ЗМІ

Генпрокурора України Андрія Костіна можуть звільнити з посади. Розмови з цього приводу ведуть в Офісі президента України. Про це повідомила 4 квітня "Українська правда" із посиланням на джерела в ОП, передають Патріоти України.

"Рішення поки не ухвалили, але питання Костіна все частіше порушують на нарадах. Коли питання звільнення буде винесено публічно... Ймовірно, цього місяця, а може, і пізніше, це не спішне питання", – сказав у коментарі ЗМІ високопосадовець.

Зазначають, що Костіна можуть призначити послом України в Нідерландах, якщо партнери погодяться, щоб нинішній генпрокурор сфокусував свою роботу на міжнародному трибуналі щодо злочинів країни-агресора Росії в Україні.

"Андрій – гарний хлопець, але він надто нерішучий для цієї позиції [генпрокурора]", – наголосив інший співрозмовник УП. Як зазначило видання, зараз вивчають питання, хто може стати новим главою Офісу генпрокурора.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...