"В Офісі президента ще й досі в режимі ріал-тайм продовжують порушувати закон про державну таємницю, розголошуючи її взагалі сторонній особі", - Дмитро Вовнянко

"Ще один гарячий привіт Офісу Зеленського від фракції "Європейська Солідарність". СБУ відповіла на запит депутата Ірини Фріз щодо особи незрозумілого роду занять Марії Левченко, оформленої у студії "Квартал-95", але яка постійно перебуває біля президента Зеленського в т. ч. під час нарад, де обговорюються державні таємниці" - пише блогер та журналіст Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"СБУ повідомила, що мадам Левченко, одружена з колишнім помічником депутата держдуми Росії Валуєва і громадянином Росії Гогілашвілі, допуску до державної таємимниці ще й досі НЕ МАЄ.

Тобто. Команда ЗЕ спробувала забити баки суспільству, тим що зарахували Левченко в штат Офісу президента і розповіла байку, ніби Левченко виконувала обов'язки помічника президента на громадських засадах. Але! Допуску до державної таємниці мадам Левченко не мала ані тоді, ані зараз!
І причина цього - очевидна. Жоден офіцер СБУ не надасть допуску до джержавної таємниці особі з такими життєвими обставинами.
Тобто в Офісі президента ще й досі в режимі ріал-тайм продовжують порушувати закон про державну таємницю, розголошуючи її ну от взагалі сторонній особі. А вдома у мадам Левченко - повноцінний інформцентр, куди стікається інформація зразу з Офісу президента і з військової розвідки. А донедавна - ще й з МВС.
Вам зрозуміло, чому Байден з ЗЕ говорив лише через 2 доби після переговорів з Путіним? А толку йому говорити з установою, де державні таємниці розголошують бо-зна кому? І Байден - це тільки перший приклад".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...