В окупантів меншає ППО на фронті, бо системи відводять прикривати тил від атак дронів СБУ. І все одно на все не вистачає, - Голобуцький

"В окупанта меншає ППО на фронті – бо системи відводять прикривати тил від атак дронів СБУ. І все одно на все не вистачає: днями СБУ благополучно підірвала дві нафтобази в Смоленщині", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передаютьПатріоти України, та продовжує:

"Мінус 26 000 кубів пального за ціну кількох важких дронів: хороший розмін. Спалахнули нафтобази в Ярцево і Роздорово: вибухи, масштабні пожежі і евакуація.
Взагалі через брак ресурсів і прогнозований найближчим часом наступ Росії В.Малюк розширив перелік цілей: до НПЗ додались нафтобази, металургійні заводи і авіабази. СБУ мінімальними витратами, але тривалою підготовкою зменшує ресурси ворога для наступу і утримання окупованих територій. Та й просто завдає величезних збитків – за оцінками західних ЗМІ, більших, ніж офіційні санкції. Вражені 13 НПЗ досі ремонтують і завершать нескоро. Бо, власне, санкції – проблема дістати пошкоджені і знищені деталі.
А це – менші заробітки країни-бензоколонки. Менший військовий бюджет. Вічні істини полководця: якщо ти не можеш збільшити свій ресурс до рівня ресурсу ворога – зменши його ресурс до рівня свого (або просто скільки вийде)".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...

Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 18:01

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.