В окупантів колосальні втрати: Джерела в СБУ розповіли деталі удару по бригаді Чорноморського флоту

Українські військові 25 серпня завдали удару по 126 бригаді Чорноморського флоту Росії в окупованому Криму. Українські бійці атакувати противника в селі Перевальне. Як повідомили джерела 24 Каналу в СБУ, удар по 126 бригаді – спільна спецоперація військової контррозвідки СБУ та ЗСУ. Як повідомляють джерела, по окупантах успішно відпрацювали безпілотники, передають Патріоти України.

Окупанти виявилися безсилими перед безпілотниками

Точну кількість безпілотників, які були використані для атаки, не називають. Однак джерело зазначає, що це була група дронів. Повідомляється, що наразі вже точно можна говорити про кілька десятків вбитих та поранених російських окупантів. Зокрема, було уражено й місця зберігання боєприпасів. Також зазнала серйозних пошкоджень військова техніка.

Окупанти виявилися абсолютно неготовими до спецоперації СБУ та ЗСУ. Українським безпілотникам вдалося обійти всі системи захисту ворога. Джерела в СБУ прогнозують ще більше сюрпризів для окупантів у майбутньому.

Удар по 126 бригаді Чорноморського флоту Росії: подробиці

В анексованому Росією українському Криму вночі 25 серпня було досить гучно через атаку безпілотників. Окупаційна влада традиційно нафантазувала неймовірну ефективність ППО, мовляв, всі 42 дрони "було збито". Однак місцеві повідомляли про вибухи в різних куточках Кримського півострова.

Зрештою, з'явилася інформація про вибухи в районі Перевального, де й дислокується 126 російська бригада. Представник ГУР МО Андрій Юсов підтвердив удар по російській бригаді у селі Перевальне. При цьому він зазначив, що це не перший удар по цій бригаді. Юсов повідомив, що наразі є інформація про загиблих та поранених окупантів, але вона потребує уточнення.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...