В окупованій частині Херсонської області дрони атакували авто гауляйтерки, - ЗМІ

У тимчасово окупованому селі Велика Лепетиха, що на Херсонщині, дрони атакували будинок і автомобіль гауляйтерки Ольги Барановської, внаслідок чого вона потрапила до лікарні. Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань, передають Патріоти України.

За інформацією відомства, окупанти заявили загалом про п’ять постраждалих. Також дрон атакував машину посадовця окупаційної адміністрації Каховки. Російські пропагандисти раніше повідомляли, що перший безпілотник вдарив по машині Барановської, ще два — по іншому автомобілю, у який вона пересіла разом із водієм. Четвертий дрон прилетів біля будівлі окупаційної адміністрації в центрі Великої Лепетихи.

«Вибух був також у дворі будинку Ольги Барановської в центрі села Мала Лепетиха. Інші дрони вдарили по ній, коли вона була в дорозі до Великої Лепетихи. Чи жива вона — поки що невідомо. Її одразу відвезли до лікарні», — розповіли виданню джерела.

Також зазначається, що під час удару в центрі селища Велика Лепетиха постраждала працівниця пошти, яка йшла з російськими грошима в окупаційну адміністрацію. Ймовірно, вона йшла видавати «зарплату».

Також окупанти 5 квітня повідомили про атаку дрона на машину співробітника незаконної «адміністрації» Каховки. Його імені вони не назвали.

Зрадниця України Ольга Барановська — що відомо

Барановську призначили гауляйтером Великолепетиської громади 20 жовтня 2023 року. До цього вона була законною старостою села Мала Лепетиха, а раніше працювала завідувачкою відділення територіального центру соціальної допомоги.

2020 року Барановська балотувалася до Херсонської обласної ради від партії Слуга народу, але її не обрали.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...