В окупованому Бердянську підірвали авто зі зрадником

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області вдень 5 травня пролунав вибух. Українські партизани передали "привіт" черговому зраднику, який працював у створеній окупантами "виправній колонії": його підірвали в автомобілі. Зрадник помер дома. Про відплату, що наздогнала зрадника, пишуть російські пропагандисти, передають Патріоти України.

"У Бердянську підірвали машину співробітника виправної колонії – він загинув на місці. Попередньо, саморобну бомбу заклали під днище автомобіля. СК порушив кримінальну справу, співробітники опитують очевидців", – написав один із Z-пабліків.

Пропагандисти також повідомляють, що "слідчі вилучили фрагменти та складові вибухового пристрою". "Проводяться судові експертизи, допитуються очевидці події. Порушено кримінальну справу за фактом вбивства загальнонебезпечним способом", – заявили у російському слідкомі. Вибух в окупованому місті, за свідченнями очевидців, пролунав після 9-ї години ранку. Він, повідомляли бердянці, був одиночним і дуже гучним. Після вибуху у повітрі з'явився виразний запах горілої гуми.

Місцеві проросійські паблики також писали про "теракт" і "підірваний автомобіль" чи то з "людиною", чи то з "людьми". Ім'я зрадника поки що невідоме. Проукраїнські ж пабліки Бердянська стверджують, що він працював у створеній окупантами катівні, і, ймовірно, був безпосередньо причетний до знущань з українських патріотів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обдиралівка з електроосвітленням

субота, 18 травень 2024, 18:36

Відверто з болем. Якби мене хтось запитав, як життя-буття цієї весняної воєнної пори у центрі столиці, де мешкаю вже понад тридцять літ, то я би на це питання відповів словами героїв відеосюжетного анекдоту про хлопчика і його розважливого кота. Там м...

DeepState каже про втрату ще одного села біля Вовчанська, окупанти кажуть про два

субота, 18 травень 2024, 18:30

Ворог намагається обійти місто Вовчанськ Харківської області з південного заходу. Про це свідчить оновлення мапи DeepState у неділю, 18 травня 2024 року, передають Патріоти України. "Ворог зайняв Бугруватку", - зазначає ТГ-канал проєкту. Село Бугруватк...