В окупованому Криму знову "гучний вечір": У Севастополі оголосили повітряну тривогу, Кримський міст знову перекрито (відео)

У понеділок, 25 вересня, у тимчасово окупованому Криму знову було неспокійно. Про вибухи повідомляли жителі Красноперекопська, Армянська та Севастополя – там було гучно на мисі Фіолент. На околиці Джанкоя пролунав потужний вибух біля залізниці. Про це писав Telegram-канал "Кримський вітер" та інші кримські паблики, передають Патріоти України.

В окупованих містах півострова було оголошено повітряну тривогу, а в Севастополі також зупинили морський і наземний громадський транспорт. Також було перекрито Кримський міст. Окупанти тим часом підняли в небо свою авіацію (зокрема, гелікоптери в Джанкої), сподіваючись вберегти їх від атаки.

Зазначимо, що проросійські канали перед оголошенням тривоги писали, що у бік Криму нібито запустили кілька ракет Storm Shadow. Одна з пролітала над окупованим Генічеськом на Херсонщині. "Кілька Штормів над Генічеським у бік моря. Далі, швидше за все, Кримський міст", – писали в пабликах.

Пізніше повідомлялося про роботу ворожої ППО. Попри це, вибухи спершу пролунали на південних околицях Джанкоя поблизу залізниці, а потім і в Севастополі. Так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що російська ППО нібито збила одну ракету в районі аеродрому "Бельбек".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...