В окупованому Севастополі пролунали потужні вибухи, - соцмережі

У неділю, 21 січня, в окупованому Севастополі пролунали три потужні вибухи. Росіяни також повідомляють про нібито збиті повітряні цілі в небі над Чорним морем. За інформацією Telegram-каналу ЧП/Севастополь, щонайменше три вибухи було чутно над центром окупованого міста, передають Патріоти України.

Так званий «губернатор» Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що російська ППО відбиває «українську атаку». За його словами, наразі пошкоджень інфраструктури не зафіксовано.

«За попередньою інформацією, сили ППО вже збили повітряну ціль над акваторією. Усі служби приведені в стан бойової готовності», — написав представник окупаційної адміністрації.

Також Развожаєв заявив, що дим у районі Севастопольської бухти, який можуть побачити містяни, використовують російські військові для маскування.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...

Україна має впасти на день пізніше Росії. Все, більше ніяких інших формул немає - Портников

субота, 7 вересень 2024, 21:43

З РФ можливі перемовини про припинення вогню, і лише за деяких умов. Таку думку висловив журналіст Віталій Портников, передають Патріоти України. "Я виходжу з аксіоми, що російсько-українські перемовини про закінчення війни в принципі неможливі. Про це...