В Оренбурзькій області РФ палав нафтопровід, є загиблі та постраждалі (фото)

Вночі в понеділок, 9 вересня, в Оренбурзькій області Росії спалахнула пожежа на нафтопроводі, в результаті чого загинуло двоє росіян. Зауважують, що загоряння виникло під час проведення зварювальних робіт. Про це пишуть російські Telegram-канали, передають Патріоти України.

Зокрема BAZA повідомляла, що нафтопровід загорівся в Курманаївському районі. Пожежа сталася під час зварювальних робіт: двоє робітників загинули, троє - отримали поранення. Одну людину госпіталізували у важкому стані. За повідомленням Telegram-каналу, у рятувальників виникали труднощі із тим, щоб загасити пожежу на місці.

Разом з цим прокуратура Оренбурзької області повідомляє, що за дорученням прокурора Оренбурзької області Руслана Медведєва прокуратурою Курманаївського району організовано перевірку за фактом загоряння трубопроводу на території Гаршинського родовища, в результаті якого загинули 2 людини.

Зауважується, що на місці події встановили причини та обставини загоряння, а також "... надано оцінку діям (бездіяльності) уповноважених органів". За підсумками перевірки мають обрати заходи прокурорського реагування. Варто зауважити, що нафтопровід належить "ННК-Оренбургнафтогаз".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ох*їтельно просто. Спасибі, міністерство оборони": Окупанти перевірили якість своїх бронежилетів і сильно розчарувалися (відео)

вівторок, 10 вересень 2024, 14:50

Російські військові вирішили перевірити, наскільки надійний захист може забезпечити бронежилет Моноліт від НВО Спеціальних матеріалів (Санкт-Петербург) і виявилися дуже розчаровані результатом випробувань. Відео з перевіркою вилучених із нього плит опр...

Відбувається поступове виведення наших підрозділів зі східного берега річки Вовча на Донеччині, - військовий експерт

вівторок, 10 вересень 2024, 13:54

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що через загрозу оточення українські воїни почали виходити з ризикованої ділянки на східному березі річки Вовча на Донеччині, передають Патріоти України. "Коли ми го...