У пеклі зачекалися: Британська Mirror відзначила поганий вигляд Путіна під час прийому президента союзної Куби

путін і кубинський лідер

Свіжі чутки про стан здоров'я володимира путіна з'явилися після того, як у мережі з'явився ролик, на якому кремлівський фюрер тримається за стілець фіолетовою на вигляд рукою, а обличчя при цьому виглядає набряклим. На відео, опублікованому на сайті Кремля, видно, як диктатор-вбивця і глава Куби Мігель Діас-Канель-і-Бермудес виступають з промовами на відкритті пам'ятника лідеру кубинської революції Фіделю Кастро в Москві, пише Mirror.

Але на відео видно, що путін виглядає погано, незручно і міцно тримається рукою за стілець. Рука російського лідера також мала фіолетовий колір, і він виглядав зменшеним у порівнянні з кубинським лідером, а його обличчя виглядало роздутим і блідим. У той же час, як і в раніше опублікованих відео, путін постійно пересував ноги, і продовжують циркулювати чутки про те, що він нездужає, можливо, на рак.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивно, але в ініціативах Джонсона щодо допомоги Україні немає зради, - Роман Шрайк

субота, 20 квітень 2024, 0:00

"Позавчора був важливий день для надання допомоги США Україні, давайте трохи підсумую", - пише журналіст Роман Шрайк у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Спікер Джонсон виступив з ініціативою ухвалити п'ять законопроєкт...

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...