"У період президентства Порошенка той самий Андерс Аслунд писав про Порошенка дуже критичні статті", - Дмитро Вовнянко

"Арешт майна п’ятого президента та очільника “Європейської Солідарності” Петра Порошенка є вибірковим правосуддям", - заступниця директора євразійського центру організації "Atlantic Council" Мелінда Харінг", - пише блогер та журналіст Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Це вже близько до божевілля Зеленського-Єрмака-Венедіктової – переслідувати колишнього президента Порошенка, коли російські війська скупчуються на кордоні. Чи думають ці люди про щось, крім себе?" - старший науковий співробітник "Atlantic Council" Андерс Аслунд.
Зауважу, що в період президентства Порошенка той самий Аслунд писав про Порошенка дуже критичні статті, які з радістю поширювали противники п'ятого президента. А організація "Atlantic Council" часто підтримувала дикі заяви Шабуніна та інших противників Порошенка.
Як тоді всі вони казали? Реформи тривають недостатьно швидко? Бракує політичної волі?
Тепер вони і низка інших західних організацій бачать - КОМУ протистояв Петро Порошенко і його прибічники. Що Захід уже зробив висновки, я не думаю. Я знаю".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...